A.S.S. Unirea

Mândria de a fi "UNIRIST"

Viorel Paizan

Ce sentiment ai încercat, încerci sau vei încerca, ori de câte ori s-a întâmplat, se întâmplă sau se va întâmpla să fii întrebat: Eşti elev la Unirea?, Ai terminat la Unirea?, În ce an ai terminat la Unirea?, Ce profesori ai avut la Unirea?, Ai intrat la Unirea?, Când ai întâlnirea promoţiei la Unirea?...şi întrebările pot continua.

Un lucru este sigur. Este un sentiment unic care îţi trezeşte fiori, întotdeauna galben-vişinii. Familia „uniriştilor " este întinsă pe tot globul. Dar întotdeauna „acasă" va însemna clădirea din str. Cezar Bolliac nr. 15 din Focşani.

Anul 2005 a adus în familia noastră o mare bucurie, Dumnezeu a făcut ca după aproape 10 ani să avem în sfărşit o sală nouă de educaţie fizică şi sport (inaugurarea oficială a avut loc în luna august 2005). Un moment istoric în viaţa colegiului nostru. Ne gândim şi acum la promoţiile care au suferit din acest punct de vedere. Noi, catedra de educaţie fizică şi sport, le promitem că atunci când vor veni la întâlnirile de promoţie, vom face o lecţie de educaţie fizică şi sport în noua sală pentru a recupera timpul pierdut.

Mai mult...>>

 

Concurs de înot, 2018

            Diploma inot   
 

Unirea 152

            Diploma 152   
 

O.N.S.Ș. - etapa finală - Șah, 2018

            Diploma Sah 2018   
 

Premiul Alin Moldoveanu 2018

Premiul Alin Moldoveanu 2018 al ASS Unirea a fost acordat elevei Teodora Diță, căpitanul echipei de volei fete liceu, campioană județeană la ONSS volei fete liceu 2017- 2018.

            Teodora Dita   
 

Cros Olimpic 2018

Ana Maria Banciu (foto dreapta) locul II la crosul Olimpic de la Odobești din 1 iunie 2018, categoria fete liceu și Enoiu Alexandru și Temelie Bogdan, locurile V si VI, toți de la ASS Unirea. 

            Cros 2018   
 
Mai multe articole..