A.S.S. Unirea

Mândria de a fi "UNIRIST"

Viorel Paizan

Ce sentiment ai încercat, încerci sau vei încerca, ori de câte ori s-a întâmplat, se întâmplă sau se va întâmpla să fii întrebat: Eşti elev la Unirea?, Ai terminat la Unirea?, În ce an ai terminat la Unirea?, Ce profesori ai avut la Unirea?, Ai intrat la Unirea?, Când ai întâlnirea promoţiei la Unirea?...şi întrebările pot continua.

Un lucru este sigur. Este un sentiment unic care îţi trezeşte fiori, întotdeauna galben-vişinii. Familia „uniriştilor " este întinsă pe tot globul. Dar întotdeauna „acasă" va însemna clădirea din str. Cezar Bolliac nr. 15 din Focşani.

Anul 2005 a adus în familia noastră o mare bucurie, Dumnezeu a făcut ca după aproape 10 ani să avem în sfărşit o sală nouă de educaţie fizică şi sport (inaugurarea oficială a avut loc în luna august 2005). Un moment istoric în viaţa colegiului nostru. Ne gândim şi acum la promoţiile care au suferit din acest punct de vedere. Noi, catedra de educaţie fizică şi sport, le promitem că atunci când vor veni la întâlnirile de promoţie, vom face o lecţie de educaţie fizică şi sport în noua sală pentru a recupera timpul pierdut.

Mai mult...>>

 

O.N.S.Ș. - etapa zonală - Fotbal, 2019

            Fotbal 2019 3   
 

O.N.S.Ș. - etapa zonală - Volei-fete, 2019

            Volei fete 2019   
 

Memorialul "Profesor Gheorghe Dumitrescu"

            Memorial 2019    Baschet 2019

 

 

O.N.S.Ș. - etapa județeană - Fotbal, 2019

Lot echipă campioană: Mirica Mihai (cpt.), Vlad Alexandru, Fusaru Claudiu, Ciolan Dorinel, Popa Mihai, Mustata Sebastian, Ion Dragos, Nelu Alexandru, Tirtan George, Velea Florian, Cioarec Robert, Stroe Bogdan.

            Fotbal 2019 1    Fotbal 2019 2
 

Cupa 8 Martie 2019

            Martie 2019 1    Martie 2019 2
 
Mai multe articole..